X
Puķu sīpoli ir pieejami!

Pārdošanas noteikumi

Informatīvais tālrunis: +371 68 688 968

Pārdošanas līguma spēkā esamība, komerciālā un cenu informācija

Pārdošanas noteikumi attiecas uz preču iegādi Interneta veikalā.
Pie precēm ir norādītas Interneta veikalā nopērkamo preču cenas. Cenā iekļauta maksa par preču piegādi
Maksa par preču piegādi ir atkarīga no piegādes veida. Piegādes maksa tiek uzrādīta pircējam, noformējot pasūtījumu. Informācija par preci tiek sniegta Interneta veikalā tieši pie preces.

Pasūtījuma izvietošana

Atrodiet Jums piemērotākās preces atbilstošajās kategorijās (piem., ziedu sēklas, DIY). Lai atrastu konkrētu produktu, varat izmantot arī meklēšanas joslu, kas apzīmēta ar palielināmo stiklu. Ja pie izvēlētā produkta ir norāde "Produkts ir pieejams veikalā" un nav iespējas to ievietot iepirkumu grozā, produktu var iegādāties kādā no mūsu fiziskajiem veikaliem (sīkāku informāciju var atrast sadaļā Veikali). Ja izvēlētais produkts ir atzīmēts kā "Pieejams!", varat to pievienot iepirkumu grozam (lai mainītu produktu daudzumu, izmantojiet "+" un "-" zīmes).
Kopējo iepirkumu grozā pievienoto produktu daudzumu varat apskatīt lapas augšējā, labajā stūrī. Noklikšķinot uz "Skatīt grozu", varat pārskatīt visu sava iepirkuma groza saturu un, ja nepieciešams, mainīt produktu daudzumu vai izdzēst visu rindu, noklikšķinot uz krustiņa pirms produkta nosaukuma. Lai apstiprinātu pasūtījumu, dodieties uz "Turpināt noformēt pirkumu" un aizpildiet nepieciešamos informāciju. Piegādes maksa tiks pievienota atbilstoši Jūsu izvēlētajam piegādes veidam. Ja veiksiet pasūtījumu vismaz par 35 EUR, piegāde uz pakomātu būs bezmaksas. Visbeidzot, nospiediet "Veikt pasūtījumu" un ekrānā redzēsiet pasūtījuma apstiprinājuma informāciju, kas tiks nosūtīta arī uz Jūsu e-pastu. Līgums stājas spēkā no dienas, kad apmaksa par pasūtījumu tiek saņemta Interneta veikala bankas kontā.
Paziņojums par pasūtījuma izpildi tik nosūtīts uz Jūsu e-pasta adresi, kad pasūtījums būs pabeigts un izsūtīts Jums (pēc apmaksas saņemšanas mūsu kontā). Kodu sūtījuma saņemšanai no pakomāta uz Jūsu e-pasta adresei nosūtīs piegādes pakalpojumu sniedzējs.

Ja divu darba dienu laikā par pasūtītajām precēm nav samaksāts, pasūtījums tiek atcelts.

Ja pasūtītās preces nevar piegādāt, jo beidzies to derīguma termiņš vai kāda cita iemesla dēļ, pircējs tiks informēts pēc iespējas ātrāk, un samaksātā nauda (ieskaitot piegādes izmaksas) tiks atmaksāta, parasti 1-2 darba dienu laikā. Atkarībā no maksājuma metodes maksājuma saņemšana var aizņemt līdz 7 darba dienām

Piegāde

Preces tiek sūtītas uz šādām valstīm: Latvijas Republika
Piegādes izmaksas sedz pircējs, un atbilstošā informācija par cenu ir norādīta pie piegādes veida. Latvijā sūtījumus parasti piegādā pircēja norādītajā galamērķī 3-7 darba dienu laikā no pirkuma līguma spēkā stāšanās dienas. Pēc īpašas vienošanās Interneta veikals var pārdot preces arī ārpus Latvijas Republikas (šādā gadījumā preču transportēšanas un piegādes izmaksas tiks noteiktas sarunu laikā starp pusēm).
Izņēmuma gadījumos jums ir tiesības saņemt preces piegādi 30 kalendāro dienu laikā. Ja Interneta veikals ir informējis pircēju tīmekļa vietnē vai pasūtījuma apstiprinājumā par piegādes problēmām un termiņu, kas pārsniedz 30 kalendārās dienas, tiek piemērots Interneta veikala publicētais termiņš.

Atteikuma tiesības

Pircējam pēc pasūtījuma saņemšanas ir tiesības 14 dienu laikā atkāpties no Interneta veikalā noslēgtā līguma, ja līgumā nav noteikts citādi. Atteikuma tiesības nav spēkā, ja pircējs ir juridiska persona.

Lai izmantotu 14 dienu atteikuma tiesības, pasūtītās preces nedrīkst izmantot nekādā citā veidā, izņemot to, kas nepieciešams, lai pārliecinātos par preču raksturu, īpašībām un darbību, tāpat kā tas ir atļauts, testējot preces fiziskā veikalā. Ja preces ir izmantotas citiem mērķiem, kas nav nepieciešami, lai pārliecinātos par preču raksturu, īpašībām un darbību, vai ja precēm ir lietošanas vai nolietojuma pazīmes, Interneta veikals ir tiesīgs samazināt atmaksājamo summu atbilstoši preču vērtības samazinājumam.

Lai atgrieztu preces, Jums ir jāiesniedz Atgriešanas veidlapa un jānosūta uz šādu e-pasta adresi info@laukubodite.lv ne vēlāk kā 14 dienu laikā pēc preču saņemšanas.
Preču atgriešanas izmaksas sedz pircējs, ja vien preču atgriešanas iemesls nav tas, ka tās neatbilst pasūtītajām precēm (piemēram, tās ir nepareizas vai bojātas). Pircējam ir jāatgriež preces 14 dienu laikā no Atgriešanas veidlapas iesniegšanas dienas vai jāiesniedz pierādījums, ka viņš šajā termiņā tās ir nodevis kurjerkompānijai.

Saņemot atgriezto preci, Interneta veikals pircējam nekavējoties, bet ne vēlāk kā 14 dienu laikā pēc Atgriešanas veidlapas saņemšanas atgriež visas no pircēja saskaņā ar līgumu saņemtās maksas. Interneta veikals var atteikties atmaksāt naudu, kamēr tas nav saņēmis preces, uz kurām attiecas līgums, vai kamēr pircējs nav iesniedzis pierādījumus, ka viņš ir nosūtījis preces atpakaļ.

Ja pircējs ir nepārprotami izvēlējies piegādes veidu, kas nav vislētākais piegādes veids, ko piedāvā Interneta veikals, Interneta veikalam nav pienākuma atlīdzināt patērētājam izmaksas, kas pārsniedz parastā piegādes veida izmaksas. Interneta veikalam ir tiesības atteikties no pārdošanas un pieprasīt no pircēja atgriezt preces, ja preces cena interneta veikalā kļūdas dēļ ir norādīta ievērojami zemāka par preces tirgus cenu.

Tiesības iesniegt sūdzību

Interneta veikals atbild par pircējam pārdotās preces neatbilstību līguma nosacījumiem vai defektu, kas jau pastāvēja preces piegādes brīdī un kas parādās divu gadu laikā no preces piegādes brīža pircējam. Šā pirmā gada laikā pēc preču piegādes pircējam tiek uzskatīts, ka defekts pastāvēja jau piegādes brīdī. Interneta veikala pienākums ir atspēkot šo pieņēmumu.

Ja tiek konstatēts preces defekts, pircējam ir tiesības iesniegt pretenzijas divu gadu laikā, taču iesakām to izdarīt ne vēlāk kā 14 dienu laikā no preces saņemšanas brīža, sūtot e-pastu uz info@laukubodite.lv vai zvanot pa tālruni +371 68 688 968

Interneta veikals neatbild par defektiem, kas radušies pēc preces piegādes patērētāja rīcības vai bezdarbības (nepareiza lietošana, negadījumi u.c.) dēļ vai ja tas ir normāls preces nolietojums normālas lietošanas rezultātā. Ja Interneta veikalā iegādātajām precēm ir defekti, par kuriem Interneta veikals ir atbildīgs, Interneta veikals salabo vai nomainīs bojātās preces. Ja preces nav iespējams salabot vai nomainīt, interneta veikals atmaksā pircējam visas ar pārdošanas līgumu saistītās maksas.

Interneta veikals 15 dienu laikā atbildēs uz patērētāja sūdzību rakstiski vai tādā formātā, ko var atveidot rakstiski.

Sūdzības specifikācijas

Laukubodite.lv interneta veikals ir atbildīgs par augu pavairošanas materiāla atbilstību Latvijā oficiāli spēkā esošajiem standartiem. Ja nosūtītā prece neatbilst pircēja gaidītajam vai gaidītajai kvalitātei, pircējam ir tiesības iesniegt sūdzību divu gadu laikā pēc pakas saņemšanas (divu mēnešu laikā pēc defekta atklāšanas). Mēs iesakām iesniegt pretenzijas 14 dienu laikā pēc defekta atklāšanas.

Jebkuras sūdzības par šķirni jāiesniedz ziedēšanas laikā. Garantija ir derīga kopā ar pirkuma rēķinu. Garantija neattiecas uz augu augšanas traucējumiem, kas radušies nepareizas agrotehniskās prakses vai vides ietekmes dēļ.

Laukubodite.lv nav atbildīga par riskiem, kas izriet no laikapstākļiem un klienta izmantotajām agrotehniskajām metodēm, audzējot augu pavairošanas materiālu. Jebkurā laikā vides apstākļi var neparedzamā veidā ietekmēt sēklu dīgtspēju vai augu augšanu. Pretenzijas var iesniegt tikai par acīmredzamām pavadošām novirzēm vai defektiem. Ja augs ir iestādīts nepareizi, sēkla ir nepareizi iesēta vai tas ir slikti kopts, pārdevējs neatbild par šiem defektiem. Auga defoliācija tā vēlākajā augšanas vietā nav uzskatāma par trūkumu, ja augam ir normāli attīstījušās šķirnes pazīmes.

Strīdu risināšana

Ja pircējam ir kādas sūdzības par Interneta veikalu, tās jānosūta pa e-pastu info@laukubodite.lv vai pa tālruni: +371 68 688 968.

Ja Pircējs un Interneta veikals nespēj atrisināt strīdu, vienojoties, Pircējs var vērsties Patērētāju tiesību aizsardzības centrā https://www.ptac.gov.lv/lv. Jūs varat iepazīties ar procesuālajiem nosacījumiem un iesniegt sūdzību https://www.ptac.gov.lv/lv/iesniegt-sudzibu. Strīdu komiteja ir kompetenta izšķirt strīdus, kas izriet no līguma, kas noslēgts starp pircēju un Interneta veikalu. Pircēja sūdzības izskatīšana komitejā ir bez maksas. Pircējs var vērsties Eiropas Savienības patērētāju strīdu izšķiršanas platformā https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=LV

Lai atrisinātu strīdīgos jautājumus, puses apņemas apmainīties ar informāciju un ziņojumiem rakstveidā.

Neaizmirstiet, ka papildus Jūsu kā patērētāja tiesībām Jums ir arī pienākumi.

Pirms produkta lietošanas iepazīstieties ar to. Vienmēr rūpīgi izlasiet preces lietošanas instrukciju un pievērsiet uzmanību kopšanas nosacījumiem, lai varētu lietot preci atbilstoši paredzētajam un nesabojātu to nekompetences dēļ. Ja pats esi neuzmanīgs un neievēro instrukcijas un tā rezultātā prece ir bojāta vai salūzusi, pārdevējs un ražotājs nav atbildīgi par notikušo un Tev nepienākas, piemēram, bezmaksas defektu novēršana.

Atcerieties!

Pārdevējs ir atbildīgs par pārdotajām precēm un pakalpojumiem. Jūs, kā patērētājs, esat atbildīgs par pareizu produkta lietošanu un atbilstošu kopšanu. Precei jāpiemīt visām aprakstā norādītajām īpašībām, tām jābūt droši lietojamām patēriņā. Pārdevējam jāsniedz Jums korekta informācija par precēm vai pakalpojumiem.

Personas datu apstrāde

De Visu OÜ ir atbildīgais personas datu apstrādātājs, De Visu OÜ maksājumu veikšanai nepieciešamos personas datus nodod pilnvarotajam apstrādātājam Maksekeskus AS.
Vairāk par personas datu apstrādi lasiet mūsu Privātuma politikā .

Vispārīga informācija

Lai lietotne būtu ērtāka lietotājiem, info@laukubodite.lv vietne izmanto sīkdatnes cookie’mājaslapā.

Atteikšanās no sīkdatnēm

Lietotājiem ir tiesības atteikties no sīkdatņu saglabāšanas savā datorā. Abonentam ir jāmaina pārlūkprogrammas iestatījumi, ja viņš/viņa to vēlas.

Dažāda veida pārlūkprogrammās tiek izmantotas dažādas sīkdatņu atspējošanas metodes. Lai iegūtu vairāk informācijas, apmeklējiet mājaslapu https://www.dvi.gov.lv/lv/jaunums/dviskaidro-musu-timekla-vietne-tiek-izmantotas-sikdatnes-ludzu-piekritiet.

Bloķējot sīkdatnes, Lietotājam jāapzinās, ka pēc sīkdatņu bloķēšanas dažas tīmekļa vietnes funkcijas Lietotājam var vairs nebūt pieejamas.

Sīkdatņu veidi cookie

Sīkdatnes ir teksta datnes, ko lietotāja apmeklētās vietnes nosūta uz Lietotāja datoru un saglabā tajā. Sīkdatne tiek saglabāta Lietotāja pārlūkprogrammas failu direktorijā. Ja lietotājs ir apmeklējis kādu vietni iepriekš, pārlūkprogramma nolasa sīkdatni un nosūta attiecīgo informāciju vietnei vai elementam, kas sākotnēji saglabāja sīkdatni. Plašāka informācija par sīkdatnēm ir pieejama mājaslapā https://www.lrvk.gov.lv/lv/par-mums/par-sikdatnem.

Sīkdatnes ļauj uzraudzīt mājaslapas lietošanas statistiku, sadaļu popularitāti un citas darbības mājaslapā. No sīkdatnēm iegūtā informācija tiek izmantota, lai uzlabotu vietnes lietojamību un saturu.

Mājaslapā izmantoto sīkdatņu veidi

Pastāvīgās sīkdatnes ir būtiskas, lai varētu pārvietoties mājaslapā un izmantot tās funkcijas. Bez sīkdatnēm Lietotājs nevarētu izmantot visas mājaslapas funkcijas.

Sesijas sīkdatnes ļauj mājaslapai atcerēties lietotāja iepriekš izdarītās izvēles (piemēram, lietotājvārdu, valodas izvēli, iepirkumu groza saturu u. c.) un tādējādi nodrošina efektīvākas un personalizētākas funkcijas.

Izsekošanas sīkdatnes apkopo datus par Lietotāja uzvedību mājaslapā. Izsekošanas sīkdatņu iegūtā informācija palīdz uzlabot lietotāja pieredzi mājaslapā.

Mūsu dati:

De Visu OÜ
Raplamaa
Alu ciemats, Vahe 10
E-pasts info@laukubodite.lv

Izbaudiet sadarbību ar mums!

Zvaniet