Pieslēgties
Reģistrēties
Sveiki,
Iepirkumu grozs
1.80€
Lieto, lai novērstu vīna spontānu fermentācija. Var gadīties, ka rūgšana kaut kādu iemeslu dēļ ir apstājusies, lai gan visi cukuri vēl alkoholā nav izrūguši, un, ja vīns tiek ieliets pudelē, vīns var atkal sākt rūgt, kā rezultātā no pudeles var izšauties korķis. Turklāt, ja vīns ir pilnībā izraudzēts, bet vīndarim tas šķiet pārāk sauss vai skābs un viņš ar cukura palīdzību vēlas to padarīt nedaudz saldāku, tad iepriekš noteikti jāizmanto rūgšanas aizbāznis. Tas arī uzlabo vīna krāsu un stabilizē dzidrumu. Iepakojumā 10 grami produkta.
Noliktavā: 32
Pievienot grozam