Apraksts
Devas: Lai pagatavotu limonādi, vislabāk sīrupu sajaukt ar gāzētu ūdeni proporcijā 1:10, lai pagatavotu karstu dzērienu, proporcijā 1:8.
Produkta saturs uz 100 ml: 1433 kJ/341 kcal, tauki < 0,1 g, tostarp piesātinātās taukskābes < 0,1 g, ogļhidrāti 82 g, tostarp cukuri 82 g, olbaltumvielas < 1 g, sāls < 0,1 g, C vitamīns (L-askorbīnskābe) 40 mg (50%*).
Receptes
* Auksts alkoholiskais dzēriens “Apelsīnu kaislība”
Sajauciet ledus gabaliņus ar degvīnu un apelsīnu sīrupu. Pievienojiet pasifloras augļu mīkstumu un pārlejiet ar atdzesētu gāzētu ūdeni.
* Mājas gatavota apelsīnu limonāde
Pārlejiet ledus gabaliņiem apelsīnu sīrupu un atdzesētu minerālūdeni, dekorējiet ar apelsīna šķēlītēm.



