Apraksts
Upeņu, aveņu un skābo ķiršu sīrupi ir ļoti piemēroti karsto alkoholisko un bezalkoholisko dzērienu pagatavošanai.
Upeņu sīrupa sastāvs: Cukurs, upeņu sulas koncentrāts (Ribes nigrum L., 13%), upeņu mīkstums (Ribes nigrum L., 6%), skābuma regulētājs: citronskābe, konservants: kālija sorbāts, aromatizētājs.
Skābo ķiršu sīrupa sastāvs: cukurs, pīrāgu ķiršu sulas koncentrāts (Prunus cerasus L., 12,5%), pīrāgu ķiršu mīkstums (Prunus cerasus L., 11,5%), skābuma regulētājs: citronskābe, konservants: kālija sorbāts, dabīgs aromatizētājs.
Aveņu sīrupa astāvs: cukurs, aveņu mīkstums (Rubus idaeus L., 10%), aveņu sulas koncentrāts (Rubus idaeus L., 8%), skābuma regulētājs: citronskābe, konservants: kālija sorbāts, dabīgs aromāts.
Devas: Limonādei sīrupu vislabāk sajaukt ar gāzētu ūdeni proporcijā 1:10, karstam dzērienam proporcijā 1:8.