Jauns
produkts

Rauga komplekts rabarberu vīnam

10.00

SKU: 6417165054078 Kategorijas: ,

Viss nepieciešamais rabarberu vīna pagatavošanai: enzīmi, uztura sāļi, vīna raugs, fermentācijas apturēšanas un dzidrināšanas līdzekļi un, protams, receptes.

Izmantotā cukura daudzums:
vieglie vīni (10–12%) 4–5 kg
Stiprie vīni (16–17%) 6–6,5 kg
Fermentācijas laiks apm. 2–3 nedēļas.

Iepakojuma saturs ir piemērots 25 litru rabarberu vīna pagatavošanai.

Ja esat reģistrēts klients, pērkot šo produktu Jūs nopelnīsiet 10 bonusa punktus!

Noliktavā: 15

Detalizēts apraksts

Atspirdzinoša rabarberu vīna recepte mūsu blogā:  RABARBERU VĪNA RECEPTE

: PDF