Pieslēgties
Reģistrēties
Sveiki,
Iepirkumu grozs
32.00€
Keramikas romiešu katlam ir apaļa forma, tāpēc tas ir īpaši piemērots maizes, konditorejas izstrādājumu, kūku, sacepumu cepšanai. Romiešu katls ir universāls virtuves rīks, ar kuru var pagatavot praktiski visus ēdienus. Māla trauka porainā struktūra gatavošanas laikā izdala ūdeni, kas nodrošina to, ka romiešu katlā gatavotais ēdiens no ārpuses ir kraukšķīgs un iekšpusē sulīgs. Izmēri: 33 x 27 x 17 cm Tilpums 4 L Svars 3,33 kg
Noliktavā: 1
Ieteikumi podiņa lietošanai:– Pirms katras lietošanas katls 10-15 minūtes jāmērcē ūdenī. Katliņam jābūt izmērcētam kopā ar vāku. Tālāk tas jāievieto vēsā krāsnī.-Lai iegūtu kraukšķīgu ēdienu, 10 minūtes pirms gatavošanas beigām noņem katlam vāku.– Pirms maizes cepšanas katla virsmu ieziež ar taukiem, sviestu, eļļu un pārkaisa ar rīvmaizi vai miltiem, lai vieglāk izņemtu izcepto kukulīti.– Nenovieto katlu tieši virs gāzes degļa vai elektroniskās plīts.– Māla pods nevar izturēt pēkšņas temperatūras izmaiņas.– Nelej karstā katlā aukstu šķidrumu.– Maksimālā ieteicamā cepšanas/grauzdēšanas temperatūra māla krāsnī ir 200°C.– Katls paredzēts lietošanai gāzes un elektriskajās krāsnīs.Mazgāšana un tīrīšana:Pēc katla lietošanas tas dažas reizes jāizmērcē siltā ūdenī un pēc tam jānomazgā ar sūkli vai mīkstu birstīti. Ik pa laikam ir vērts katliņu uzvārīt ūdenī ar etiķi, lai neitralizētu smakas. Produktu nevar mazgāt trauku mazgājamajā mašīnā.Pēc mazgāšanas katlam jāļauj pilnībā izžūt un pēc tam jāuzglabā brīvā vietā.
Pievienot grozam