Skābo ķiršu sīrups Kitl 500ml

10.00

SKU: 8595251002061 Kategorijas: , ,

Saldi skābais ķiršu sīrups ir ļoti piemērots karstu alkoholisku un bezalkoholisku dzērienu pagatavošanai.
Sastāvdaļas: cukurs, skābo ķiršu sulas koncentrāts (Prunus cerasus L., 12,5%), skābo ķiršu mīkstums (Prunus cerasus L., 11,5%), skābuma regulētājs: citronskābe, konservants: kālija sorbāts, dabīgs aromatizētājs.
Uzglabāt vēsā un tumšā vietā.

Sīrupam var būt dabiskas nogulsnes, kas neietekmē produkta kvalitāti.

Pirms lietošanas sakratīt. Pēc atvēršanas izlietot 30 dienu laikā.

Iepakojumā 500 ml

Ja esat reģistrēts klients, pērkot šo produktu Jūs nopelnīsiet 10 bonusa punktus!

Noliktavā: 10

Detalizēts apraksts

Devas: Lai pagatavotu limonādi, vislabāk sīrupu sajaukt ar gāzētu ūdeni proporcijā 1:10, lai pagatavotu karstu dzērienu, proporcijā 1:8.
Produkta saturs uz 100 ml: 1431 kJ/341 kcal, tauki <0,1 g, tostarp piesātinātās taukskābes <0,1 g, ogļhidrāti 83 g, tostarp cukuri 83 g, olbaltumvielas <1 g, sāls <0,1 g.

Receptes
* Silts alkoholiskais dzēriens “Karstais ķirsis”
Nepieciešamības 1 glāze Kitl skābo ķiršu sīrupa, kanēļa standziņa, krustnagliņas, 1 glāze sausa augstas kvalitātes baltvīna un karsts ūdens pēc garšas.

Sajauciet Kitl skābo ķiršu sīrupu, kanēļa standziņu, krustnagliņas un pārlejiet ar karstu ūdeni un rūpīgi samaisiet. Pievienojiet glāzi baltvīna. Pasniedziet karstu.

* Jogurts ar ķiršu sīrupu
Vienkāršu desertu var pagatavot, sajaucot Kitl skābo ķiršu sīrupu ar skābo krējumu, jogurtu vai biezpienu. Dekorē ar piparmētru lapām un pēc garšas pievieno kraukšķīgu mājās gatavotu musli.

Apraksts

Devas: Lai pagatavotu limonādi, vislabāk sīrupu sajaukt ar gāzētu ūdeni proporcijā 1:10, lai pagatavotu karstu dzērienu, proporcijā 1:8.
Produkta saturs uz 100 ml: 1431 kJ/341 kcal, tauki <0,1 g, tostarp piesātinātās taukskābes <0,1 g, ogļhidrāti 83 g, tostarp cukuri 83 g, olbaltumvielas <1 g, sāls <0,1 g.

Receptes
* Silts alkoholiskais dzēriens “Karstais ķirsis”
Nepieciešamības 1 glāze Kitl skābo ķiršu sīrupa, kanēļa standziņa, krustnagliņas, 1 glāze sausa augstas kvalitātes baltvīna un karsts ūdens pēc garšas.

Sajauciet Kitl skābo ķiršu sīrupu, kanēļa standziņu, krustnagliņas un pārlejiet ar karstu ūdeni un rūpīgi samaisiet. Pievienojiet glāzi baltvīna. Pasniedziet karstu.

* Jogurts ar ķiršu sīrupu
Vienkāršu desertu var pagatavot, sajaucot Kitl skābo ķiršu sīrupu ar skābo krējumu, jogurtu vai biezpienu. Dekorē ar piparmētru lapām un pēc garšas pievieno kraukšķīgu mājās gatavotu musli.