Upeņu sīrups Kitl 500ml

10.00

SKU: 8595251002108 Kategorijas: , ,

Upeņu sīrups ar sildošu aromātu ir ļoti piemērots karstu alkoholisku un bezalkoholisku dzērienu pagatavošanai.
Sastāvdaļas: Cukurs, upeņu sulas koncentrāts (Ribes nigrum L., 13%), upeņu mīkstums (Ribes nigrum L., 6%), skābuma regulētājs: citronskābe, konservants: kālija sorbāts, aromatizētājs.
Uzglabāt vēsā, tumšā vietā.

Sīrupam var būt dabiskas nogulsnes, kas neietekmē produkta kvalitāti.

Pirms lietošanas sakratīt. Pēc atvēršanas izlietot 30 dienu laikā.

Iepakojumā 500 ml

Detalizēts apraksts

Devas: Lai pagatavotu limonādi, vislabāk sīrupu sajaukt ar gāzētu ūdeni proporcijā 1:10, lai pagatavotu karstu dzērienu, proporcijā 1:8.
Produkts satur uz 100 ml: enerģētiskā vērtība 1382 kJ/330 kcal, tauki < 0,1 g, tostarp piesātinātās taukskābes < 0,1 g, ogļhidrāti 79 g, tostarp cukuri 79 g, olbaltumvielas < 1 g, sāls < 0,1 g.
Receptes:
*Upeņu limonāde
Sajauc Kitl upeņu sīrupu un gāzētu ūdeni (attiecībā 1:10) un pievieno sagrieztus melones gabaliņus.

*Alkoholiskais kokteilis “Franču kokteilis”
Šampanieša glāzē ielej 10 ml Kitl upeņu sīrupa, pēc tam 150 ml ledusauksta dzirkstošā vīna vai šampanieša. Viegli samaisa, un iegūs brīnišķīgi atspirdzinošu dzērienu.

*Upeņu saldējums
Sajauc Kitl upeņu sīrupu ar putukrējumu un sasaldē. Pasniedz mazos trauciņos.

Apraksts

Devas: Lai pagatavotu limonādi, vislabāk sīrupu sajaukt ar gāzētu ūdeni proporcijā 1:10, lai pagatavotu karstu dzērienu, proporcijā 1:8.
Produkts satur uz 100 ml: enerģētiskā vērtība 1382 kJ/330 kcal, tauki < 0,1 g, tostarp piesātinātās taukskābes < 0,1 g, ogļhidrāti 79 g, tostarp cukuri 79 g, olbaltumvielas < 1 g, sāls < 0,1 g.
Receptes:
*Upeņu limonāde
Sajauc Kitl upeņu sīrupu un gāzētu ūdeni (attiecībā 1:10) un pievieno sagrieztus melones gabaliņus.

*Alkoholiskais kokteilis “Franču kokteilis”
Šampanieša glāzē ielej 10 ml Kitl upeņu sīrupa, pēc tam 150 ml ledusauksta dzirkstošā vīna vai šampanieša. Viegli samaisa, un iegūs brīnišķīgi atspirdzinošu dzērienu.

*Upeņu saldējums
Sajauc Kitl upeņu sīrupu ar putukrējumu un sasaldē. Pasniedz mazos trauciņos.