Pieslēgties
Reģistrēties
Sveiki,
Iepirkumu grozs
Blogs
Atklāj jaunas garšas un pārsteidz tuviniekus ar īstu, mājās gatavotu sieru.
Latvijā āboli ir viens no populārākajiem izejmateriāliem mājas vīna gatavošanai. Brūvē ābolu vīnu mājās pats un dalies ar ģimeni un draugiem!
Vairs nekas cits nav nepieciešams, lai radītu siltu un mājīgu rudens vakara maltīti. Zīdaina, silta un koša, nemaz nerunājot par to, ka tā lieliski piepilda vēderu.
Šķiņķa pagatavošanas vēsture sniedzas vairākus tūkstošus gadu atpakaļ. Jau tad bija izpratne, ka ar uguni un keramikas traukiem var izveidot saspiestu cūkgaļas vai liellopu gaļas veidolu, kas ir garšīgs un ilgi saglabājams. Tagad arī tev ir iespēja (lai gan ar mūsdienīgiem līdzekļiem) piedalīties procesā, kura rezultātā tiksi pie garšīga, pašgatavota šķiņķa.
Kas tev būs vajadzīgs?
PS: Gaļai vari izmantot arī gatavos garšvielu maisījumus. Atceries, ka uz 1 kg gaļas tev vajadzēs 18-19 g jūras sāls.
Pagatavošana:
Šķiņķa noformējums
Ja vēlaties šķiņķim skaistu noformējumu, parasta iepakojuma vietā varat izmantot dekoratīvo maisījumu. Lai gan tas ir mazliet stiprs, tas papildina garšu buķeti un padara šķiņķi gardāku. Lai ciemiņi gribētu šķiņķi apēst ar acīm, To var apviļāt šajā garšvielu maisījumā.
Viss, ko tev vajadzēs šķiņķa pagatavošanai ir pieejams šeit: Desu un šķiņķa pagatavošana