Jauns
produkts

Desu–šķiņķa aukla 250g kokvilna (240°C)

8.50

SKU: 5908277702670 Kategorijas: ,

Desu–šķiņķa aukla paredzēta šķiņķu, rulešu, desu siešanai ar rokām, cepšanai, vārīšanai, žāvēšanai, kūpināšanai. Dabīgais kokvilnas materiāls ļauj termiski apstrādāt līdz 240°C. Ļoti stiprs, var izmantot arī gaļas pakarināšanai. Iepakojums 250 g.

Ja esat reģistrēts klients, pērkot šo produktu Jūs nopelnīsiet 8 bonusa punktus!

Noliktavā: 42

Detalizēts apraksts

Gaļas un šķiņķa siešanas aukla – neaizstājams aprīkojums ikvienam mājas gaļas pārstrādes entuziastam, kas atvieglo gaļas izstrādājumu siešanu.
Karstumizturīga līdz 240°C – auklu var izmantot tādiem apstrādes veidiem kā kūpināšana, vārīšana, cepšana cepeškrāsnī un grilēšana, nemainot sagatavotās gaļas aromātu vai garšu.
Neplīstoša – šī aukla ļauj bez raizēm pakārt gaļu uz āķa.
Citi pielietojumi – auklu var izmantot arī mājas dārzā vai dāvanu iesaiņošanai.
Ērta spole – aukla ir uztīta uz spoles, kas atvieglo uzglabāšanu, neriskējot sapīties.

Kokvilnas aukla gaļas siešanai, kas paredzēta kūpināšanai vai apcepšanai, vai arī siešanai cepšanas laikā. Izmantotie dabīgie materiāli ļauj termiski apstrādāt gaļu (līdz 240°C), nemainot tās aromātu vai garšu. Aukla ir ļoti izturīga, tāpēc gaļu var pakārt uz āķa, neuztraucoties par tās nokrišanu.

Apraksts

Gaļas un šķiņķa siešanas aukla – neaizstājams aprīkojums ikvienam mājas gaļas pārstrādes entuziastam, kas atvieglo gaļas izstrādājumu siešanu.
Karstumizturīga līdz 240°C – auklu var izmantot tādiem apstrādes veidiem kā kūpināšana, vārīšana, cepšana cepeškrāsnī un grilēšana, nemainot sagatavotās gaļas aromātu vai garšu.
Neplīstoša – šī aukla ļauj bez raizēm pakārt gaļu uz āķa.
Citi pielietojumi – auklu var izmantot arī mājas dārzā vai dāvanu iesaiņošanai.
Ērta spole – aukla ir uztīta uz spoles, kas atvieglo uzglabāšanu, neriskējot sapīties.

Kokvilnas aukla gaļas siešanai, kas paredzēta kūpināšanai vai apcepšanai, vai arī siešanai cepšanas laikā. Izmantotie dabīgie materiāli ļauj termiski apstrādāt gaļu (līdz 240°C), nemainot tās aromātu vai garšu. Aukla ir ļoti izturīga, tāpēc gaļu var pakārt uz āķa, neuztraucoties par tās nokrišanu.