Tīkls sieram 3m

3.70

SKU: 5908277706128 Kategorijas: ,

Tīkls sieram ar izmēriem 3 m x 12 cm, paredzēts galvenokārt mājas kūpināta siera pagatavošanai. Tīkls ir izgatavots no izturīga materiāla un ir piemērots siera izstrādājumu kūpināšanai, to var izmantot arī cepšanai (līdz 220 °C, līdz 120 minūtēm) un ēdiena vārīšanai (līdz 125 °C, līdz 120 minūtēm). Tīkls ir 3 m garš, diametrs 12 cm. Pēc vajadzības var sagriezt pēc izmēra. Mājas kūpināts siers Sastāvdaļas 1 kg siera: 10 litri viegli pasterizēta piena (līdz 74 °C) vai svaiga, 11 pilieni Vege Plus siera fermenta, 2 g kalcija hlorīda. Recepte: Izšķīdiniet kalcija hlorīdu 50 ml remdena ūdens. Uzsildiet pienu līdz 38-40 °C un pievienojiet izšķīdušo kalcija hlorīdu. Pēc tam ielejiet 50 ml remdenā ūdenī izšķīdināta siera un ļaujiet nostāvēties vienu stundu. Ja veidojas blīvs receklis, sagrieziet to 1 cm kubiņos un nolieciet malā uz 10–15 minūtēm. Ielieciet siera masu veidnē un izspiediet sūkalas. Katliņā uzkarsē ūdeni līdz 75°C, sadaliet siera masu tā, lai porcijas ietilptu rokās – un novietojiet tās vairākas reizes. Pēc katras vārīšanas izspiediet porcijas, lai atbrīvotos no pēc iespējas vairāk sūkalu. Kad siera konsistence sāk atgādināt stingru plastmasu, izveidojiet formu un ievietojiet siera tīklā. Pagatavojiet sālījumu: pievienojiet 180 g sāls uz 1 litru ūdens un pēc tam atstājiet uz 12 stundām. atdzesēts siers. Pēc sālījuma izņemšanas sieru viegli nosusiniet un žāvējiet 2–3 stundas, vēlams aukstos dūmos, 35 līdz 40 °C temperatūrā.

Ja esat reģistrēts klients, pērkot šo produktu Jūs nopelnīsiet 3 bonusa punktus!

Noliktavā: 37